Czas świąt to idealny sposób, aby podziękować współpracownikom za trud, poświecenie oraz wysiłek włożony we wspólną pracę. Bar Restauracyjny Kalinka zaprasza do organizacji Firmowych Wigilii w swoich ciepłych i rodzinnych wnętrzach. To będą niezapomniane Święta!
/wybieramy 1 zupę/
-barszcz czerwony z pasztecikami lub uszkami
-zupa grzybowa z kluseczkami
Przystawki zimne lub ciepłe:
/wybieramy 7 lub 9 potraw/
-bigos wigilijny (na ciepło)
-dorsz w galarecie
-pstrąg w galarecie
-kotleciki rybne
-dorsz w sosie borówkowym/porowym
-śledź w śmietanie
-śledź w oleju
-ryba po grecku
-rolada szpinakowa z łososiem
-gołąbki z kaszą i grzybami (na ciepło)
-krokiety z kapustą i grzybami (na ciepło)
-sałatka jarzynowa tradycyjna
-mięsa pieczone (2 rodzaje)
-galaretki z kurczaka
-pasztet z żurawiną w cieście francuskim
-pierogi z kapustą i grzybami – gotowane lub podsmażane (na ciepło)
-pierogi ruskie wigilijne – gotowane lub podsmażane (na ciepło)
Dodatki:
/wliczone w każdym zestawie/
-kompot wigilijny
-cista: szarlotka z bezą,sernik czekoladowo-pomarańczowy
-kawa,herbata,soki,woda z cytryną (bez ograniczeń)
Koszt
Zestaw I : wybieramy jedną zupę oraz 7 przystawek cena 75 zł brutto/osoba
Zestaw II : wybieramy jedną zupę oraz 9 przystawek cena 90 zł brutto/osoba
W cenę wliczona dekoracja stołu oraz obsługa kelnerska.
Ponadto Bar Restauracyjny Kalinka przygotował ofertę świąteczną „na wynos”
Więcej informacji pod numerem telefonu 604 570 569, a także w Barze Restauracyjnym Kalinka przy ul. Hynka 67 na gdańskiej Zaspie.